Meer over wie we zijn en wat we doen

Bruijnes ICT begon als hobby met het oplossen van computerproblemen. Inmiddels zijn we gegroeid en bieden we een breed scala aan diensten om klanten te ontlasten in de complexe digitale wereld.

Alles wordt steeds digitaler, wat ook meer problemen met zich meebrengt. Voor ons is dat dagelijkse kost. We helpen je graag met al je computer- en ICT-gerelateerde vragen en problemen. We werken vanuit huis en op afspraak, waardoor we een persoonlijke service kunnen bieden tegen betaalbare prijzen. Ook is het mogelijk dat we bij je thuis langskomen.

Overigens is het wel mogelijk dat wij aan huis komen bij de klant. Een afspraak maken is geheel vrijblijvend en zo gebeurd. Wij zien er naar uit om ook jou als klant te helpen!

Wie zit er achter Bruijnes ICT?

Achter Bruijnes ICT zit Christiaan Bruijnes, een gedreven ondernemer met een brede kennis en ervaring in de ICT-wereld. Al van jongs af aan gefascineerd door computers en technologie.

Deze passie en expertise vormen de basis van Bruijnes ICT. Wij zijn niet tevreden totdat de klant tevreden is. We gaan tot het uiterste om de beste oplossingen te vinden voor de specifieke behoeften van elke klant.

Heldere communicatie, tevreden klanten

Bij ons staat een vakkundige en snelle service centraal. Goede communicatie is daarbij cruciaal. We betrekken de klant dan ook zoveel mogelijk bij het proces, zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang. Jouw tevredenheid en het oplossen van jouw vraagstuk of probleem is onze topprioriteit.

Benieuwd wat klanten vinden?

Zaken doen op basis van vertrouwen

In de hedendaagse digitale wereld bewaren we steeds meer vertrouwelijke data op onze computers. We begrijpen dan ook als geen ander hoe belangrijk het is om integer om te gaan met uw privacy. Bij ons staat uw privacy hoog in het vaandel.