Wat zijn de tarieven

Benieuwd naar onze tarieven? We houden van transparantie en dus bespreken we de kosten altijd vooraf. Voor de meeste computerproblemen hanteren we een vast bedrag, te betalen bij teruggave van je computer. Naast Windows kunnen wij ook helpen met Apple computers.

DienstenKosten
Computer opschonen of nieuwe installatie€60
SSD-schijf upgrade± €150
Uurtarief€60
Voorrijkosten€15
Verkoop laptopsMeer informatie

Bij een SSD-schijf upgrade is het aan te raden om de computer ook op te laten schonen. De prijs hangt af van de grootte van de schijf. Staat je probleem er niet bij en benieuwd naar de kosten? Neem dan gerust vrijblijvend contact op! We spreken in de meeste gevallen een vaste prijs af en de kosten worden altijd vooraf besproken.

Verkoop van laptops

Ben je op zoek naar een nieuwe (tweedehandse) laptop? Ook daarmee kunnen wij je helpen. Wij verkopen mooie en betaalbare tweedehandse laptops, daarnaast verkopen we ook nieuwe laptops die aansluiten op jouw wensen.

Aan huis komen of hulp op afstand

Voor sommige klanten of problemen is het handiger dat we aan huis komen, dit is mogelijk en indien dit gewenst is kan je dit aangeven bij het maken van een afspraak. De voorrijkosten bedragen €15.

Ook is hulp op afstand mogelijk, in beide gevallen rekenen we met ons vaste uurtarief. Het eerste uur staat vast en resterende uren worden per kwartier afgerekend.

Wij helpen ook op zakelijk gebied

Naast particulieren helpen we ook op zakelijk gebied. Worstelt jouw bedrijf met computerproblemen of wil je onderhoud bij een vertrouwd adres? Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.