Wij helpen ook op zakelijk gebied

Naast het helpen van particuliere klanten helpen wij ook op zakelijk gebied. Dus heeft jouw bedrijf ondersteuning of computerhulp nodig? Worstelt jouw bedrijf met computerproblemen of willen jullie onderhoud bij een vertrouwd adres? Dan zit je goed bij Bruijnes ICT. Al vele bedrijven zijn je voor!

Wij streven er naar om zakelijke klanten op langere termijn te helpen met onderhoud.

Waarmee kunnen wij helpen?

Bruijnes ICT biedt professionele en betaalbare hulp bij alle mogelijke computerproblemen. Dit is ook mogelijk op locatie als dit nodig is.

Wij helpen ook op zakelijk gebied

Een aantal voorbeelden waar we jouw bedrijf mee kunnen helpen:

  • Beveiliging
  • Onderhoud
  • Aanschaf nieuw apparatuur
  • Support op afstand
  • Netwerk
  • E-mail

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor jullie kunnen betekenen. Meer informatie over de diensten die wij leveren?

Wat zijn de tarieven op zakelijk gebied?

Wij houden van transparantie en vinden het belangrijk dat de klant weet waar hij aan toe is. De kosten worden altijd vooraf besproken en houden de klant in alle tijden op de hoogte. Voor de meeste computerproblemen vragen wij een vast bedrag, kijk op de tarievenpagina voor alle tarieven.

“ Bruijnes ICT heeft ons professioneel en kundig geholpen, zij hebben ons voorzien van nieuwe computers inclusief onderhoud. ”

Zakelijke klant

Voor zakelijke klanten kunnen de tarieven afwijken en raden daarom ook aan om contact met ons op te nemen. Wij hebben geen pand, maar doen alles thuis en werken alleen op afspraak. Wat is hiervan het voordeel? Een persoonlijke service in combinatie met betaalbare prijzen!