Laat je computer upgraden met een SSD-schijf

Een SSD (Solid State Drive) is een nieuwe type harde schijf wat vele malen sneller werkt dan een traditionele harde schijf, wel 4 keer zo snel!

Alle nieuwe computers worden standaard geleverd met een SSD, maar in jouw oude computer (PC of laptop) nog niet. Voor een relatief betaalbare prijs is jouw computer weer als nieuw, en hoef je geen nieuwe te kopen. Indien nodig klonen we jouw oude harde schijf, zodat je geen bestanden kwijt raakt. Geen nieuwe Windows installatie dus, waardoor je de helft kwijt raakt.

Het is aan te raden om naast de SSD-schijf upgrade ook de computer te laten opschonen. Met alleen het opschonen van je computer wordt hij lange na niet zo snel als met een SSD-schijf upgrade. Dit kan voor zowel Windows als Apple computers.

Wat zijn de tarieven van een SSD-schijf upgrade?

De kosten van een SSD-schijf upgrade vind je op de tarieven pagina. De prijs van een SSD-schijf upgrade kan afwijken i.v.m. de verschillende groottes van de schijf. De kosten worden altijd vooraf besproken.

Alle voordelen op een rijtje

  • Je computer wordt er 4 keer zo snel van!
  • Alle bestanden blijven bewaard en worden gekloond.
  • Een goeie tussenstap voordat je een nieuwe computer aanschaft.
  • Juist geschikt voor wat ‘oudere’ computers.
  • Slim om te combineren met een opschoonbeurt.

Dit alles is opgelost binnen 1 á 2 dagen! We werken vanuit huis, op afspraak. Een afspraak maken is geheel vrijblijvend en zo gebeurd.