Op zoek naar computerhulp in Elburg?

Ben je op zoek naar computerhulp in Elburg (Oostendorp) die jouw computerproblemen kan oplossen? Dan zijn wij de computerservice die je zoekt! Bruijnes ICT is gevestigd in Oosterwolde (Gld), naast Elburg. Wij helpen snel en vakkundig in combinatie met betaalbare prijzen!

Is jouw computer traag geworden, wil je die eens goed laten opschonen of juist fris beginnen met een goede computer installatie? Het goed laten installeren is erg belangrijk, standaard wordt een computer met veel onnodige software en dubbele virusscanners geleverd. Elke keer dat je de computer gebruikt, laat je sporen achter.

Je computer laten opschonen in Elburg

Bij het laten opschonen (een APK voor je computer) controleren wij de computer op vele punten, zodat je de computer weer vlot en veilig kan gebruiken:

Computerhulp in Elburg
  • Updaten van het systeem en virusscanner.
  • Spyware, adware, malware en virussen worden verwijderd.
  • Onnodige bestanden/programma’s en cookies worden verwijderd.
  • Onnodige opstartprocessen worden uitgeschakeld.
  • Windows register wordt opgeschoond.
  • De computer wordt stofvrij gemaakt indien nodig.

Naast computerproblemen met je PC of laptop kunnen wij je ook helpen met tablet-, mobiel-, netwerk-, e-mail of printerproblemen.

Computerservice in Elburg

Bij ons ben je aan het juiste adres voor computerservice in Elburg. Wij doen er alles aan om een vakkundige en snelle service te leveren, communicatie is hierin een belangrijke rol. Wij proberen de klant zoveel mogelijk te betrekken tijdens het proces. Voor ons is het belangrijk dat de klant tevreden is en het vraagstuk of probleem is opgelost.

Een goed functionerende computer vinden we steeds belangrijker in het hedendaagse leven. Niet iedereen heeft tijd en energie om zich in de technologie te verdiepen. Het is onze passie om de klant zo goed mogelijk te helpen. In computerproblemen zien we een uitdaging. Wat vinden de klanten van onze computerhulp in Elburg?

Onze diensten ontlasten de klant

Bruijnes ICT is ooit begonnen als hobby met het oplossen van computerproblemen, inmiddels zijn wij groter geworden en bieden wij de klant meer diensten aan.

Onze diensten moeten klanten ontlasten en niet belasten, want ICT is namelijk voor de meeste mensen al ingewikkeld genoeg. Woon je in Elburg? Dan helpen wij je graag!

Meer informatie over de diensten die wij leveren?

Wij komen ook aan huis in Elburg

Voor sommige klanten of problemen is het handiger dat we aan huis komen, dit is mogelijk en indien dit gewenst is kan je dit aangeven bij het maken van een afspraak.

Computerproblemen laten oplossen in Elburg

Het aan huis komen is bedoeld wanneer het niet mogelijk is de computer te brengen of dat het probleem zich bij je thuis voordoet. Voor ons is het handigst dat de computer gebracht wordt. In principe bieden wij geen ophaalservice, maar neem gerust contact om tot een oplossing te komen.

Al vele klanten zijn je voor! Naast het helpen van particulier klanten helpen wij ook op zakelijk gebied in Elburg.

Een afspraak maken is geheel vrijblijvend en zo gebeurd. Gebruik het afspraakformulier op de website of stuur een WhatsApp bericht, mailen of bellen kan ook. Onze voorkeur gaat uit naar het afspraakformulier.

Wij reageren meestal binnen een dag en proberen het probleem snel op te lossen, wij geven altijd een schatting van hoelang het gaat duren.

Wij helpen ook op zakelijk gebied

Heeft jouw bedrijf ondersteuning of computerhulp nodig? Worstelt jouw bedrijf met computerproblemen of willen jullie onderhoud bij een vertrouwd adres? Dan zit je goed bij Bruijnes ICT. Al vele klanten zijn je voor!

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor jullie kunnen betekenen.

Wat zijn de tarieven voor computerhulp in Elburg

Wij houden van transparantie en vinden het belangrijk dat de klant weet waar hij aan toe is. De kosten worden altijd vooraf besproken en houden de klant in alle tijden op de hoogte. Voor de meeste computerproblemen vragen wij een vast bedrag, kijk op de tarievenpagina voor alle tarieven.

Wij hebben geen pand, maar doen alles thuis en werken alleen op afspraak. Wat is hiervan het voordeel? Een persoonlijke service in combinatie met betaalbare prijzen!